Nieuws

10 september 2017: Fundag!

10 september van 13.00 tot 21.00 is de fundag van OKV. Het spektakel speelt zich af op het terrein van korfbalvereniging Thor, sportlaan 1 te Harmelen. De middag is vol met FUN en wordt afgesloten door een heerlijk BBQ, verzorgd door onze huiskoks :)

Voor de fundag was aanmelding noodzakelijk, dus als je er dit keer niet bij kon zijn, dan zien we je graag de volgende keer!
 

lees verder >

Septembermarkt geen les

Zaterdag 2 september is er geen les ivm de septembermarkt. Zowel de kleuter- recreatie- en B selectie lessen gaan niet door. 

Start Ouder-Kind Nijntje Beweegdiploma!

OKV start dit seizoen weer met een reeks van het Nijntje Beweegdiploma voor de allerkleinsten. De lessen krijgen vorm samen met de ouder van het kind. Vorig jaar hebben we de reeks aangeboden op de maandagochtend. Dit bleek een lastige ochtend voor veel ouders. Daarom hebben we gekeken naar een alternatief en dat is de vrijdagochtend geworden.De les zal in eerste instantie worden aangeboden in een...

lees verder >

OKV gaat samenwerken met KDV Nijntje Pluis en basisschool De Horizon

OKV biedt het Nijntje Beweegdiploma voor de allerkleinsten aan. Een programma van de KNGU met beweegonderwijs waarin de kleinsten spelenderwijs op een goede manier leren bewegen. We doen dit binnen onze vereniging, maar ook in samenwerking met andere partijen. Voor het komend seizoen gaan we met zowel basisschool De Horizon, als met kinderdagverbijf Nijntje Pluis de samenwerking aan. We gaan tot a...

lees verder >

Nieuwsbrief

Hierbij de laatste nieuwsbrief voor het komende seizoen bij OKV. Klik op "lees verder" om bij het document te komen.

lees verder >

Start seizoen

De lessen van OKV starten vanaf maandag 21 augustus. 
We hopen dat iedereen weer veel zin heeft om te gaan sporten!

Foto's Clubkamp. + tumbling 2017

De foto's van de clubkampioenschappen en tumbling clubkampioenschappen staan online! Hieronder de link naar de foto's.

lees verder >

Medailleregen voor OKV Turnsters

Zaterdag 24 juni waren de toetselfinales in Amersfoort. Op deze wedstrijd kunnen de turnsters zich plaatsen voor maximaal 3 toestellen vanuit de Rayonwedstrijden en je kan per toestel een medaille winnen.

lees verder >

OKV Scoort goed op Regio en Districtfinale

Zaterdag 3 juni had een turnster in N3 en divisie 3 hun districtfinale in Amsterdam en 7 turnsters van OKV hun regiofinale in Amersfoort. Alle turnsters schitterde in het nieuwe verenigingspakje!

lees verder >

Sanne 4e op districtskampioenschap

Zaterdag 20 mei hadden 3 turnsters van OKV hun districtfinale in Amsterdam. Deze turnsters schitterde als eerste in het nieuwe OKV verenigingsturnpak.

lees verder >


 
»Naar Archief