Turnpakje van de vereniging


Selectie turnpakje
Als vereniging willen wij ons op de wedstrijden graag als eenheid presenteren en daarom dragen alle turnsters van de A - en B-selectie op de KNGU wedstrijden hetzelfde pakje. OKV heeft als beleid dat we eens per 3 jaar een nieuw pakje presenteren. We hebben in 2017 gekozen voor onderstaand selectiepakje. Turnsters die deelnemen aan wedstrijden zijn verplicht het wedstrijdturnpakje te dragen en een wedstrijdtrainingspak. Het trainingspak is in beheer bij OKV en wordt per wedstrijd uitgedeeld en weer ingenomen. Het wedstrijdturnpakje wordt door iedereen zelf aangeschaft. Dat kan via Seya van de Bilt door een mailtje te sturen naar: seyavandebilt@xs4all.nl  


Recreanten turnpakje
Ook de recreanten turnsters turnen graag in een eigen OKV-pakje. Het turnpakje VR34045R is het recreanten turnpakje van OKV Harmelen. Deze wordt gedragen op bijv. de recreantenwedstrijden en de clubkampioenschappen. Ook kun je er in trainen natuurlijk. 

Door op onderstaande link te klikken kunt u dit turnpakje eenvoudig bestellen bij TT-Gymnastics. In de webwinkel van TT-Gymnastics vindt u een maattabel, waarmee u de benodigde maat kunt bepalen. Mocht het turnpakje niet blijken te passen, dan is omruilen vanzelfsprekend mogelijk.

http://www.tt-gymnastics.nl/turnpakjes/turnverenigingen/turnpakje-vr34045r.html

Meer foto's en de prijzen van dit turnpakje vindt u op www.tt-gymnastics.nl, evenals andere producten zoals bijpassende turnbroekjes, turnleertjes, haarwokkels, turnschoentjes of andere turnaccessoires.