Stages en vacatures


SBB

Stages
OKV vindt het heel belangrijk een bijdrage te leveren aan het opleiden van nieuwe professionals in de (gym)sport. Daarom kun je bij OKV terecht voor een stage, bijvoorbeeld MBO Sport en Bewegen. OKV is een erkend leerbedrijf, aangesloten bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderderwijs Bedrijfsleven).
Maar ook voor een maatschappelijke stage kun je bij OKV terecht. Een bijdrage leveren aan een vrijwilligersorganisatie die lessen en activiteiten verzorgt op het gebied van gymnastiek komt in aanmerking voor de maatschappelijke stage.

We besteden veel aandacht aan het opleiden van nieuwe leiding, zowel binnen onze vereniging als daarbuiten. Nieuwe aanwas is de basis voor onze vereniging. Dus: ben je op zoek naar een leuke stage? Of wil je als hulpleiding aan de slag in de lessen? Stuur dan een mailtje naar onze hoofdleidster Seya van de Bilt : seyavandebilt@xs4all.nl !


Vacatures
Op dit moment hebben we geen vacatures.

Open sollicitaties zijn altijd mogelijk; een nieuwe lesgroep ontstaat soms snel en nieuwe leiding is altijd welkom. 

OKV is een vereniging die in principe werkt met vrijwillige leiding, die in aanmerking komt voor een vrijwilligersvergoeding wanneer zij lesgeven. Leiding die meer dan 4 uur per week standaard lesgeeft, komt bij OKV in aanmerking voor een arbeidscontract.

Voor meer informatie, stuur een mailtje naar het hoofd technische zaken: seyavandebilt@xs4all.nl of naar de voorzitter: okv@xs4all.nl