Vereniging en bestuur

Omnivereniging OKV Harmelen is opgericht op 1 januari 1970 en is een sportvereniging met voor elk wat wils. De grootste afdelingen zijn turnen en gymnastiek.

Je kunt al vanaf je 3e starten met gym bij de kleutergym op zaterdag. OKV biedt naast regulier kleuterlessen ook het door de KNGU ontwikkelde Beweegdiploma aan: voor de allerkleinsten een beweegdiploma, gelijk aan het zwemdiploma, dat hen de basisbeginselen van het bewegen aanleert en hen verder stimuleert en helpt om goed te bewegen. Voor de allerkleinsten (2,5 - 4jaar) is deze les samen met een ouder.

Als kinderen wat ouder zijn (vanaf 6 jaar) kunnen ze meedoen met recreatief gymnastiek. Lekker 'gymmen' en een klein beetje kennismaken met de beginselen van turnen. En als de meisjes talent hebben, kunnen ze doorstromen naar de selectiegroepen. OKV heeft een A en een B selectie en deze meisjes turnen ook KNGU-wedstrijden.

Naast gymnastiek kun je bij OKV ook tumblingspringen voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar.
Voor de volwassenen onder ons zijn er Bodyshape- en Steps lessen.

Alle lessen worden onder 'afdelingen' verder beschreven.

OKV wordt confrom de statuten geleid door een vrijwillig bestuur bestaande uit 5 personen. Dit zijn veelal mensen wiens kinderen op gym of turnen zitten, of hebben gezeten, en die op deze maniner een steentje willen bijdragen aan het draaiende houden van de vereniging.

Wij zijn er ook heel trots op dat we veel enthousiaste vrijwilligers binnen onze vereniging hebben, die naast hulp en leiding- ook commissietaken op zich willen nemen. Geheel belangeloos om de vereniging verder te helpen. Heel belangrijk dus.
Er is altijd extra hulp nodig! Mocht u als ouder of betrokkene geinteresseerd zijn in het bestuur of anderszins willen helpen, neem dan alstublieft contact met ons op via het contactformulier. U hoeft niet gelijk een taak te kiezen, alle hulp is welkom!


Samenstelling bestuur:

Voorzitter : Bianca Poldervaart
Secretaris : Tessa Baalhuis 
Penningmeester : Francois Tol
algemeen lid : Els Pluimakers
algemeen lid : vacature!
   
Commissies:
Technische commissie en wedstrijdzaken
Hoofd:
: Seya van de Bilt
Activiteitencommissie : Bianca Busser
PR, website en social media : Laura van Veen
Ledenadministratie : Sandra van Bemmel
Kampcommissie : nnb

 

Leiding

OKV Harmelen heeft de volgende hoofdleiding:

A-Selectie : Seya van de Bilt
B-Selectie (verplichte oefenstof) : Erna Bruijnes
B-Selectie (vrije oefenstof) : Laura van Veen
   

Ouder & kind gym (Nijntje Beweegdiploma)
 
: Laura van Veen
Kleutergym : Jitske Wagenaar
Recreatiegym  : Jitske Wagenaar
Recreatiegym Plus : Laura van Veen
   

Tumblingspringen

: Erna Bruijnes
Tumblingspringen 13+ : Laura van Veen
   
Bodyshape en Steps : Stèphanie Satink - van Elk
   

Tijdens de lessen van de kleutergym, recreatiegym, tumblingspringen en A- en B-selectie zijn naast de hoofdleiding ook assistentes en/of junior-assistentes aanwezig.