Tumblingspringen

 
Springen op een springkussen is natuurlijk het leukste dat er is op een leuk verjaardagspartijtje of in de speeltuin. Bij OKV kan dit elke week! En dan op een springkussen van maarliefst 3 meter breed en 15 meter lang! Op dit springkussen, ook wel tumblingbaan genoemd, leer je bij OKV allemaal mooie kunstjes. Van een radslag tot een salto, of zelfs een heleboel salto’s achter elkaar. Dit wordt allemaal op een veilige manier geoefen.

Naast de tumblingbaan wordt er ook geoefend op andere toestellen zoals bijvoorbeeld de trampoline. Dit wordt wekelijks afgewisseld. Tumblingspringen is voor iedereen geschikt. Je hoeft niet eens echt te kunnen turnen! Vanaf de leeftijd van 5 jaar ben je al welkom.

Tumblinggroep 13+

Ook voor meiden en jongens van 13 jaar en ouder is er tumblingspringen. In deze groep zitten meiden en jongens die graag overslagen, flikflakken en salto's willen leren. Deze groep is meer gericht op de moeilijkere elementen.  Het niveau in deze groep loopt heel erg uiteen, en daar wordt uiteraard rekening mee gehouden. Ook wordt er ingespeeld op wat de leden graag willen leren. 

Wil je meer foto's en filmpjes zien van tumblingspringen? Kijk dan op de Facebookpagina van OKV Harmelen!

OKV heeft inmiddels 4 leeftijdsgroepen voor Tumblingspringen.
Zie onder Informatie -> lesrooster voor tijdstippen van de lessen.

Wedstrijdverslagen

· OKV teams springen naar zilver en goud
· Clubkampioenschappen Tumbling
· Medailleregen voor tumblingspringers
· Medaille regen voor OKV bij tumblingwedstrijd in Abcoude
· TUMBLING wedstrijd 10 december

 
Foto's & video's

Klik hier voor een video van de tumbling clubkampioenschappen van 2016