Nieuws

Kinderen ontvangen Beweegdiploma

De afgelopen 3 maanden hebben een aantal peuters van het kinderdagverblijf Nijntje Pluis en peutergroep de Peuterhof in Harmelen op het kinderdagverblijf gymles gekregen.

lees verder >

Pietengym

Op 25 november organiseerde OKV Pietengm voor alle kinderen tot en met 7 jaar. De kinderen hebben gedanst, een parcours gedaan en een pietenmuts geknutseld. Ook kwamen er 2 pieten langs, en kregen de kinderen nog wat lekkers mee naar huis!

 

lees verder >

Workshop Fun & Dance

OKV organiseert in 2018 een spetterende dans- en beweegworkshop, o.l.v onze professionele en enthousiaste trainster Stephanie: Fun & Dance!

lees verder >

Pietengym

Op 25 november is er Pietengym! Meer info staat in deze uitnodiging.

lees verder >

10 september 2017: Fundag!

10 september van 13.00 tot 21.00 is de fundag van OKV. Het spektakel speelt zich af op het terrein van korfbalvereniging Thor, sportlaan 1 te Harmelen. De middag is vol met FUN en wordt afgesloten door een heerlijk BBQ, verzorgd door onze huiskoks :)

Voor de fundag was aanmelding noodzakelijk, dus als je er dit keer niet bij kon zijn, dan zien we je graag de volgende keer!
 

lees verder >

Septembermarkt geen les

Zaterdag 2 september is er geen les ivm de septembermarkt. Zowel de kleuter- recreatie- en B selectie lessen gaan niet door. 

Start Ouder-Kind Nijntje Beweegdiploma!

OKV start dit seizoen weer met een reeks van het Nijntje Beweegdiploma voor de allerkleinsten. De lessen krijgen vorm samen met de ouder van het kind. Vorig jaar hebben we de reeks aangeboden op de maandagochtend. Dit bleek een lastige ochtend voor veel ouders. Daarom hebben we gekeken naar een alternatief en dat is de vrijdagochtend geworden.De les zal in eerste instantie worden aangeboden in een...

lees verder >

OKV gaat samenwerken met KDV Nijntje Pluis en basisschool De Horizon

OKV biedt het Nijntje Beweegdiploma voor de allerkleinsten aan. Een programma van de KNGU met beweegonderwijs waarin de kleinsten spelenderwijs op een goede manier leren bewegen. We doen dit binnen onze vereniging, maar ook in samenwerking met andere partijen. Voor het komend seizoen gaan we met zowel basisschool De Horizon, als met kinderdagverbijf Nijntje Pluis de samenwerking aan. We gaan tot a...

lees verder >

Nieuwsbrief

Hierbij de laatste nieuwsbrief voor het komende seizoen bij OKV. Klik op "lees verder" om bij het document te komen.

lees verder >

Start seizoen

De lessen van OKV starten vanaf maandag 21 augustus. 
We hopen dat iedereen weer veel zin heeft om te gaan sporten!


 
»Naar Archief